GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
Home | Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Verzenden

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden we al onze bestellingen via Pakketpost (DHL) met een Track & Trace code! Verzending is gratis voor Nederland en België.

Voor de bezorging kunt u kiezen uit twee opties: bezorging aan huis of afhalen bij een servicepunt in de buurt.

Na betaling van uw bestelling ontvangt u van Sendcloud een e-mail met daarin uw Track & Trace code en kunt u via de website uw pakket volgen.

Brievenbuspost

Soms krijgen we de vraag waarom we de pakketjes niet als brievenbuspost afleveren en dat is een terechte vraag. Eerder hebben we dit geprobeerd, maar veel pakketjes werden niet correct afgeleverd waardoor we veel klachten kregen.

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat het product niet naar wens is en u het product wilt retourneren. Dat is natuurlijk helemaal geen probleem.
U kunt binnen 30 dagen nadat u het product ontvangen heeft, uw retour aanmelden via de link retour aanmaken onderaan de website of via de knop hieronder.

Omdat het verwerken van een retourzending grote invloed heeft op het milieu brengen we €4,95 aan retourkosten in rekening. Deze kosten worden aan het einde van het retourproces via onze portal automatisch in rekening gebracht. Na betaling ontvangt u uw retourlabel per e-mail om te printen of een barcode die u kunt laten scannen bij het door u gekozen DHL-servicepunt.

Bij Medisole krijgt u zonder enige opgaaf van reden uw geld altijd binnen 14 dagen terug. Natuurlijk waarderen we het wel als u een reden opgeeft.

  1. Ga via onderstaande knop naar de retourprocedure (https://inlegzolen-support.shipping-portal.com/rp/)
  2. Volg de aanwijzingen op het scherm. Zorg dat u het ontvangen ordernummer of Track & Trace nummer bij de hand heeft. Na betaling ontvangt u uw retourlabel per e-mail.
  3. Printen Plak het etiket over de huidige adressticker op het pakket. Dubbelvouwen of uitknippen kan ook, als de gehele inhoud, maar zichtbaar is.
    Downloaden u kunt ook het etiket downloaden en laten scannen bij het post of DHL punt.
  4. Breng het pakket naar het gekozen DHL punt. Vraag altijd om een bewijs van afgifte.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00