Veelgestelde vragen

Vragen over Medisole inlegzolen

De inlegzolen zitten niet lekker.

Heb je al eens eerder inlegzolen gedragen of zijn je voeten niet gewend aan extra ondersteuning? Het kan kloppen dat de inlegzolen in het begin wat oncomfortabel aanvoelen; het kan daarom soms even duren voordat je aan de extra ondersteuning gewend bent. Gun je lichaam die tijd en bouw het gebruik van de inlegzolen langzaam op.

Heb je het gebruik opgebouwd, zit je buiten je retourperiode en kun je nog steeds niet wennen aan de inlegzolen? Het kan zijn dat de gekozen Medisole inlegzolen toch niet de juiste zijn voor je lichaam. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

De inlegzolen passen niet in mijn schoenen.

Het klinkt stom, maar heb je eraan gedacht om eerst de originele inlegzolen uit je schoenen te halen en die te vervangen door je Medisole inlegzolen? Het komt namelijk vaak voor dat de originele zolen niet worden verwijderd.

Misschien zijn de inlegzolen niet geschikt voor je favoriete schoenen. Heb je ze al in een ander paar schoenen geprobeerd?

Heb je de juiste maat gekozen? Bij een hoge wreef of tussenmaat, bijvoorbeeld 37 naar 38, adviseren we in principe de kleinere maat te kiezen. Als het nodig is, kun je je inlegzolen altijd omruilen voor een andere maat. Bekijk de maattabel op de website voor ons advies.

Wat is de levensduur van Medisole inlegzolen?

Dit is sterk afhankelijk van het gebruik en het gewicht van de gebruiker. Na verloop van tijd zal de werking verminderen en daarom is het van belang de inlegzolen tijdig te vervangen. Gemiddeld heeft een paar inlegzolen een levensduur van 6 maanden.

Het is raadzaam om na gebruik de inlegzolen uit de schoenen te halen zodat ze kunnen drogen voor de volgende dag. Zo zorg je ervoor dat de inlegzolen langer mee kunnen gaan.

Mijn inlegzolen zijn nat geworden, en nu?

Laat ze rustig buiten de schoenen drogen. Ga dit proces niet proberen te versnellen door ze op een warmtebron te leggen. Hierdoor kunnen de inlegzolen vervormen en/of het leer kan gaan krimpen of scheuren.

Als de inlegzolen vanwege transpiratievocht en/of het vele dragen niet voldoende tijd hebben om te drogen, is het raadzaam een tweede paar Medisole inlegzolen aan te schaffen zodat deze afwisselend gedragen kunnen worden.

Hoe reinig ik mijn inlegzolen?

Doe dit regelmatig met lauw water en een doekje. Zorg dat de inlegzolen volledig droog zijn wanneer je deze weer gaat gebruiken.

Mijn inlegzolen hebben een nare geur, hoe kan ik dit tegengaan?

Doe dit regelmatig met lauw water en een doekje. Zorg dat de inlegzolen volledig droog zijn wanneer je deze weer gaat gebruiken.

Ik gebruik de inlegzolen nu al een tijdje en het heeft onvoldoende resultaat.

Misschien passen deze inlegzolen niet bij je en heeft je lichaam behoefte aan andere inlegzolen. Bel ons gerust op T: 0416 20 91 90 we geven graag advies. Wanneer niets helpt adviseren we je een bezoek te brengen aan een voetspecialist.

Ik ben op zoek naar een specifieke inlegzool, kunnen jullie me helpen?

Natuurlijk kunnen we je helpen! Neem even contact met ons op zodat we je een goed advies kunnen geven. T:0416 20 91 90 of gebruik de chatfunctie op deze website.

Vragen over je account

Hoe kan ik een account aanmaken?

Registreer jezelf via deze link https://medisole.nl/account/

Waarom heb ik een account nodig?

Een account is niet verplicht maar wel handig! Je kunt je recente bestellingen bekijken, je verzend- en factuuradressen beheren en je wachtwoord en accountdetails bewerken.

Kan ik mijn account verwijderen?

Je kunt je account niet zelf verwijderen, maar stuur ons een mailtje en we zorgen voor de juiste afhandeling. support@medisole.nl

Algemene vragen

Wat zijn de openingstijden van Medisole?

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Hoe kan ik Medisole bereiken?

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Heb je een klacht?

Hoe kan ik een klacht indienen?

Per telefoon +31(0)416 20 91 70
Per e-mail support@medisole.nl
Chat via de website https://medisole.nl/

Hoe gaat Mysole met klachten om?

Iedere klacht wordt individueel en in goed overleg behandeld, we hebben hier geen vaste richtlijnen voor. Schroom niet om contact met ons op te nemen, alles is bespreekbaar.

Vragen over je bestelling

Kan ik een ander factuur- en verzendadres opgeven?

Natuurlijk, dit is geen probleem. Je krijgt deze optie bij het plaatsen van je bestelling of wijzig een van de adressen via je account.

Kan ik mijn bestelling wijzigen / annuleren?

Wanneer je nog geen track and trace code hebt ontvangen dan kan je tot 16.00 uur telefonisch T: 0416 20 91 90 of via de chat contact met ons opnemen.

Kan ik mijn bestelling ophalen in Sprang-Capelle?

Dit is helaas nog niet mogelijk.

Vragen over bezorging

Wie komt mijn pakket bezorgen?

We verzenden onze pakketten met DHL.

Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?

Bij Medisole worden goederen besteld voor 15.00 uur nog dezelfde dag verwerkt. DHL garandeert een levering binnen 24 uur m.u.v. weekend- en feestdagen.

Is het mogelijk, een leverdatum aan te geven?

Natuurlijk! Geef dit aan bij het plaatsen van je bestelling en we verzenden het de werkdag voordat je het pakket wenst te ontvangen.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending aan huis of een servicepunt kosten beide € 4,95 voor Nederland en België.

Kan ik mijn bestelling volgen via Track & Trace?

Jazeker, je ontvangt een Track & Trace code van Sendcloud zodra je bestelling is overgedragen aan DHL.

Vragen over je factuur

Hoe ontvang ik de factuur van mijn geplaatste bestelling?

Je ontvangt deze standaard per mail. Je kunt je facturen ook altijd inzien via de webshop in je account omgeving bij bestellingen.

Ik heb geen factuur ontvangen?

Het kan wel eens voorkomen dat er een e-mail met de factuur niet aankomt. Je kunt een nieuwe aanvragen;

Per telefoon +31(0)416 20 91 90
Per e-mail support@medisole.nl
Chat via de website https://medisole.nl/

Vragen over terugsturen

Tot wanneer kan ik mijn inlegzolen retour zenden?

Je kunt de ontvangen inlegzolen binnen 30 dagen na ontvangst retour zenden.

Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Meld je retourzending aan via deze link https://inlegzolen-support.shipping-portal.com/rp/ en volg de aanwijzingen op.
Breng je retourzending naar het door jou gekozen servicepunt.

Moet ik voor mijn retourzending betalen?

Omdat het verwerken van een retourzending grote invloed heeft op het milieu brengen wij €4,95 aan retourkosten in rekening. Deze kosten worden aan het einde van het retourproces via onze portal automatisch in rekening gebracht. Na betaling ontvang je je retourlabel per e-mail om te printen of een barcode welke je kunt laten scannen bij het door jou gekozen DHL servicepunt.

Wanneer kan ik mijn geld retour verwachten?

Wanneer Medisole je teruggestuurde inlegzolen in ontvangst heeft genomen, ontvang je gegarandeerd binnen enkele dagen je geld retour.

Ik heb mijn inlegzolen ergens anders gekocht.

Volg de retourprocedure van de desbetreffende aanbieder.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00