GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden
Home | Medisole inlegzolen kopen

Inlegzolen kopen?

Medisole heeft medische steunzolen voor de vijf meest voorkomende voetproblemen

Medisole heeft een passende oplossing wanneer u last van pijnlijke of gevoelige voeten heeft. De inlegzolen van Medisole helpen u snel van pijnklachten aan uw voeten af. In andere gevallen helpen ze u zelfs voetproblemen te voorkomen. Ongeveer 15% van de Nederlanders heeft last van voetproblemen. Behoort u tot die groep? Dan zit u hier goed. Medisole heeft namelijk voor de 5 meest voorkomende voetklachten een speciale medische steunzool ontwikkeld. Daarnaast is een steunzool van Medisole een stuk voordeliger dan op maat gemaakte inlegzolen door een podotherapeut.

Bekijk het assortiment
Medisole medische inlegzolen

Wat is een inlegzool eigenlijk?

Een inlegzool, ook wel steunzool genoemd, zorgt ervoor dat de stand van de voet wordt gecorrigeerd. De steunzool biedt extra ondersteuning aan de voet om voetklachten te voorkomen of (sterk) te verminderen. Naast voetklachten voorkomt een inlegzool ook andere lichamelijke klachten zoals, rugpijn, nekpijn of pijn in het bekken.

Medische inlegzolen bij pijnlijke voeten

Medisole heeft voor de 5 meest voorkomende voetklachten een inlegzool ontworpen. Onze medische steunzolen zijn medeontwikkeld door bewegingswetenschapper en inspanningsfysioloog dr. Wil van Bakel PhD. Hiervoor zijn ruim 50.000 paar voeten onderzocht op loopgedrag en het gedragen schoeisel.
Samen met podotherapeuten en vooraanstaande voetspecialisten bieden onze steunzolen u een oplossing bij klachten als:

  • Hielspoor
  • Diabetische voeten en Reuma
  • Voorvoetklachten
  • Achillespeesklachten
  • Vermoeide benen

Welke steunzolen heeft u nodig?

Allereerst is het belangrijk om te weten waar uw pijn vandaan komt. Zo voorkomt u een miskoop doordat u de verkeerde steunzool koopt en geen werking ervaart. Heeft u bijvoorbeeld alleen pijn als u een hele dag staat? Of heeft u ook pijnklachten in rust? Bij een staand beroep zijn goede werkschoenen in combinatie met medische steunzolen specifiek voor uw pijnklacht van groot belang. Als u niet gewend bent om de hele dag te staan, kan het zijn dat u uiteindelijk last heeft van branderige voeten. Ook wanneer u actiever bent geweest dan normaal kan dit optreden. Om u bij uw keuze voor de juiste inlegzool te helpen beschrijven we hieronder de pijnklachten die kunnen opspelen bij vijf van de meest voorkomende voetklachten.

Inlegzool kopen? Medisole voorvoet klachten

Inlegzolen kopen bij Voorvoetklachten

Voorvoet klachten kunnen u zwaar belemmeren in uw dagelijkse leven. Tijdens het lopen of staan krijgt u een scherp stekende pijn onder en/of bovenop uw voet. Dit voelt u vooral in uw tenen en de middenvoetsbeentjes. Andere verschijnselen waaraan u voorvoet klachten kunt herkennen zijn:

  • Blaren onder de voorvoet
  • (overmatige) Eeltvorming
  • Likdoorns

Met de speciaal ontwikkelde inlegzolen bij voorvoet klachten kunt u de pijn verminderen of zelfs helemaal verhelpen. Deze inlegzolen bieden extra ondersteuning aan de voetboog. Daardoor wordt de druk onder de voorvoet verminderd en moeten de pijnklachten afnemen. Voorkom pijn aan uw voorvoeten en bestel vandaag nog.

Inlegzool Medisole achilles klachten

Inlegzolen kopen voor Achillespees klachten

Achilles klachten zijn een veel voorkomend probleem bij overbelasting, ouderdom, overgewicht en fanatiek sporters. U ervaart pijn op of boven uw hiel. Deze pijn wordt als zeer vervelend ervaren omdat u zowel bij beweging, actief sporten en in rust, last kunt krijgen van de pijnklachten.

Overpronatie is het te ver doorzakken van de voet en kan een oorzaak zijn van Achillespeesklachten of Achilles ontsteking. Overpronatie is een afwijking aan de voeten, waarbij uw voeten tijdens het lopen en staan te ver van buiten of naar binnen bewegen. Dit leidt tot een verkeerde loophouding met diverse problemen tot gevolg.

Ook het dragen van verkeerd of versleten schoeisel kan leiden tot Achilles klachten. De medische inlegzolen voor dit probleem hebben een iets verhoogde hak. Hierdoor ontlast u de achillespees. Door de dempende werking van de zool ondersteunt u de achillespees beter en neemt de irritatie af.

Maak een einde aan uw Achilles klachten en bestel vandaag nog de inlegzolen voor Achilles klachten van Medisole.

Inlegzool Medisole hielspoor klachten

Inlegzolen kopen bij Hielspoor klachten

Hielspoor klachten zijn vooral een ouderdomskwaal. Vanaf een jaar of veertig bent u vatbaarder om hielpijn te ontwikkelen. Heeft u last van platvoeten of doorgezakte voeten? Dan bestaat een grote kans dat u ook last krijgt van hielpijn of hielspoorklachten.

Hielspoor wordt vaak veroorzaakt door overpronatie. Overpronatie is een afwijking aan de voet tijdens het lopen of staan. De voeten zakken te ver door waardoor druk ontstaat op pekken waar dat niet zou moeten. De inlegzolen bij hielspoorklachten ondersteunen uw voeten, zodat deze niet te ver naar binnen gaan staan. Mensen met platvoeten hebben vaker last van overpronatie.

Klachten aan de hiel worden ervaren als erg vervelende en hinderende klachten. Vooral bij beroepen waarbij u veel stil op dezelfde plek staat, komt hielpijn regelmatig voor. Stevige werkschoenen in combinatie met de Medisole inlegzolen bij hielspoor zullen uw pijn verminderen.

Verkeerd schoeisel en versleten sportschoenen kunnen ook hielpijn veroorzaken. Met de Medisole inlegzolen voor hielspoor krijgt uw hak de juiste ondersteuning. De dempende zool biedt extra steun aan de hiel en zorgt voor ontlasting van het hielbeen. Hierdoor zal de hielpijn afnemen.

Snel verlichting van uw hielspoor klachten? Bestel vandaag nog de inlegzolen bij hielspoor klachten van Medisole.

Inlegzool Medisole diabetes en reuma klachten

Inlegzolen kopen voor Diabetes & Reuma klachten.

Heeft u diabetes of reuma? Dan is de kans ook groot dat u last heeft van voetklachten. Een diabeet krijgt bijvoorbeeld vaak te maken met koude voeten, voeten die zeer gevoelig en kwetsbaar zijn of zelfs reumatische voet. De kans op beschadiging van het weefsel door verhoogde druk van het schoeisel is hoog. Daarom is de juiste ondersteuning van uw voet erg belangrijk bij diabetes. U voorkomt hiermee namelijk dat de voet gaat schuiven of bewegen in de schoen en op die manier wondjes of eelt veroorzaakt. Die kunnen op hun beurt weer leiden tot ernstige complicaties en zelfs bot infectie met amputatie tot gevolg.

Als reumapatiënt krijgt u te maken met pijnlijke knieën en gewrichten. Met de medische inlegzooltjes van Medisole voor diabetes en reumaklachten krijgen uw voeten een optimale demping en staat uw voet weer stabiel in het schoeisel. Dit voorkomt vermoeidheid en verminder de pijn. De druk onder de gehele voet wordt gelijkmatig verdeeld. Hiermee worden de voetklachten verminderd of zelfs voorkomen.

Voorkom problemen als vermoeide voeten of wondjes door diabetes en bestel hier direct de inlegzolen bij Diabetes en Reuma.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00